keskiviikko 7. joulukuuta 2016

12. maastoilua


Pahoittelut epäaktiivisuudesta täällä blogin puolella. Jos meidän touhuja haluaa seurata aktiivisemmin meitä voi seurata instagramissa: @team.zuzia.

Kaksi viikkoa sitten mentiin aluksi kentällä ja sitten lähdettiin maastoon, koska kenttä oli vähän huono ratsastamiseen. Kentällä tehtiin käynnissä ja ravissa väistöjä ja avoja.


Väistöt onnistui vasemmalle väistäessä tosi hyvin, oikealle vähän heikommin, vaikka kyllä nekin ihan hyvin meni. Ravissa väistöt onnistui hiukan paremmin, kuin käynnissä.


Avot sujui yllättävän hyvin siihen nähden, että en ole Susalla aikaisemmin avoja mennyt eikä muutenkaan kovin paljon avoja ole tullut mentyä. Avot onnistui siis ihan hyvin molempiin kierroksiin, oikeaan kierrokseen oli kuitenkin ehkä ihan vähän parempi.

Tässä oli niin hirvee ilme, että oli pakko sutata naama :D

Kentällä siis oikeastaan vaan mentiin aika reippaasti askellajit läpi ja tehtiin myös avoja ja väistöjä. Käynnissä ja ravissa Susa oli tosi hyvä ratsastaa, laukka oli ihan ok, vähän sai ponia pidätellä.
Maastossa pääasiassa käveltiin, otettiin myös vähän ravia ja laukkaa. Maastossa Susa käyttäytyi tosi hyvin ja eteni kivasti. Viime viikolla menin kentällä askellajit pikaisesti läpi ja lähdin taas maastoon, Susa käyttäytyi jälleen hyvin, vaikka välillä poni olisi halunnut kääntyä takaisin kotiin päin :D

videokooste kahden viikon takaa:

Kaikki postauksen kuvat ja videot ©Ella S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti