lauantai 1. lokakuuta 2016

10. Ratsastaja vai matkustaja?

Eilen menin Susalla sileällä ja vähän puomeja/kavaletteja. Alunperin suunnitelmissa oli hypätä, mutta kenttä oli aika märkä sateiden jäljiltä, joten jätin hyppäämisen suosiolla väliin.


Kaksi viikkoa sitten menin Susalla koulua ja viikko sitten koulua ilmansatulaa. Tein molempina kertoina aika samanlaisia tehtäviä ja Susa oli kummallakin kerralla super hyvä ratsastaa. Harmikseni en saanut kumpanakaan kertana kuvaajaa ja sen takia ei ole postauksiakaan tullut.


Perjantaina tein aika perusjuttuja. Työskentelin kaikissa askellajeissa, tein ympyröitä, voltteja ja tulin kavaletit suoralla pari kertaa. Susa oli jälleen hyvä ratsastaa ja kaikki suju oikeestaan ihan hyvin. Nyt näinä muutamana viimesimpänä kertana oon alkanu oppiin ratsastaan tota ponia laukassakin paremmin. Aikasemmin mulla on ollut vähän vaikeuksia siinä ja oon ennemminkin vaan matkustanut laukassa, kuin oikeasti ratsastanut laukkaa.

vielä kun oppis pitään ulko-ohjan kädessä :D


Käytiin taas kävelemässä loppukäynnit maastossa ja otettiin siellä muutama kuvakin. Mentiin myös ratsastuksen jälkeenkin ottaan vähän kuvia kentälle.Hieno poni♥

 videokooste perjantailta:

Kaikki postauksen kuvat ja videot ©Elsa K!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti