perjantai 10. kesäkuuta 2016

2. puomi ja kavaletti treeniä

 Tänään ratsastetiin vähän puomeja ja kavaletteja. Varsinainen ratamme meni järjestyksessä puomi-kavaletti-puomi linja, puomikasa jonka jälkeen pikku pysty. Mentiin myös pelkkää pystyä, pelkkää linjaa tai jotain noista yhdistettynä.
keltamusta=puomikasa, punamusta=pysty
Karmina oli tänään alussa laiska, mutta loppua kohden reipastui ja alko jopa vähän kuskaamaan. Mentiin siis puomeja ja kavaletteja. Karmina oli aluksi innoissaan ja hyppäsi aluksi tosi isoja jätti loikkia, kunnes sain pidätteen läpi. Hypyt oli kivoja, kun Karmina alkoi kuuntelemaan eikä hypännyt siitä kohdasta mistä itse halusi.







Susa oli tänään aluksi tosi huono ratsastaa. Ei kuunnellut apuja yhtään ja energiaa oli vaikka muille jakaa... Aluksi poni yritti lähteä kuskaamaan ja kun pidätti Susa pysähtyi eikä suostunut liikkumaan vaan alkoi pyörimään ja potkimaan takajaloilla. Mentiin hetki yhtä kontrolli harjoitusta ja sen jälkeen Susa oli jo aika hyvä ratsastaa, vaikka vauhtia yhä riitti. Hypyt oli ihan hyviä, kun sain pidätteet läpi.







Ratsastuksen jälkeen menimme myös tallin pihatielle ottamaan muutamia kuvia ponien kanssa. Yritimme ottaa myös kuvia jossa olisimme me ja molemmat ponit, mutta siitä ei tullut yhtään mitään.
Alla kuitenkin muutamia kuvia.









Video kooste tästä kerrasta:



linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=xJ7FggHLrH8

Postauksen kuvat ja videot ©Pinja P!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti