sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

1. Koeratsastus

 Olimme eilen koeratsastamassa Susaa ja Karminaa. Teimme siirtymisiä, ympyröitä, voltteja ja taivuteltiin paljon. Yritettiin siis saada poneja kunnolla avuille. Aluksi molemmat ponit temppuilivat ja oli jännittyneitä, mutta loppua kohden rentoutuivat.

Karmina oli aluksi todella säikky ja hiukan vahva. Aluksi poni tuntui, että ei olisi kuunnellut ollenkaan apuja, mutta parani koko ajan. Lopuksi alkoi rentoutumaan ja kuunteli apuja paremmin.

Karmina♥


Susa oli aluksi myös aika jännittynyt ja yritti juosta alta. Mutta parani kokoajan. Vasempaa laukkaa nostaessa poni tarjosi paljon väärää laukkaa, mutta kyllä se vasenkin sieltä saatiin. Lopuksi poni oli kuitenkin tosi hyvä ratsastaa ja meni ihan hyvin.

Susa♥

 Lopussa vaihdettiin vielä hetkeksi poneja ja päätettiin kumpi alkaa treenaamaan kumman kanssa ja tultiin siihen tulokseen, että Karmina oli Oonalle parempi ja Susa Reetalle. Ratsastuksen jälkeen hoidettiin ponit hyvin ja otettiin niistä muutama kuva tarhassa. Ratsastuksesta ei ole kuvia, koska kuvaajalla oli ongelmia kuvien ottamisen kanssa. Alla on kuitenkin koostevideo tästä kerrasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti